• Every ACCOMPLISHMENT, starts with a DECISION to try.

  • NATURE never goes out of STYLE

  • When we THROW something away, it has to go SOMEWHERE.

  • There is no PLANET B. My LIFE my CHOICE.

NATURE

Med en tiltagende lyst til at servicere kunder i pagt med naturen, uden at gå på kompromis med kvaliteten og hvad det kan gøre for håret. Det er en af grundpillerne i vores mission og vision, om en bæredygtig fremtid med genanvendelighed og miljøet i højsædet.

Velkommen til House of Fashion Nature

Bæredygtig fremtid

Med en stigende efterspørgsel efter miljøvenlige produkter, opstod ideen om House of Fashion Nature i hjertet af Sønderjylland. Ideen lå længe og ventede på, at tiden blev moden til at byde kunder fra hele Danmark, indenfor i vores virtuelle butik.

Vi vil gerne give vores kunder en særlig oplevelse. At kunne finde en webshop, hvor der er skånsomme varer, som er med til at passe på vores klode. Alle produkter og varer er derfor enten svanemærkede, økocertificerede, godkendt til grøn salon, cruelty free eller emballagen er lavet af genanvendelige eller miljørigtige materialer.

Fordelene ved at handle i vores webshop er, at frisøren står bag, og med nøje udvalgte produkter, giver vi dig den bedste og mest professionelle rådgivning – som kun en frisør kan give dig.

Velkommen i House of Fashion nature. Pas på hinanden der ude.

Venlig Hilsen
Maria Baun Quist

Fri fragt ved køb over 499,-
Altid 14 dages gratis returret
Levering indenfor 1-3 hverdage
Sikker betaling
1
    Din kurv
    Smith & Køster duftlys Jule edition
    1 X 110,00 DKK = 110,00 DKK