Insight


Fordele ved INSIGHT: Alle INSIGHTs produkter indeholder minimum 96% naturlige ingredienser, vegansk, fri fra syntetiske farvestoffer, bruger genanvendt polyester-flasker, samt alle ingredienser stammer fra certificerede økologiske landbrug. Listen med fordele er meget længere, men disse fortrin giver et indblik i, hvad INSIGHT er for et mærke.
 • Ozoniseret vand  
Vand er nøgleingrediensen til at skabe INSIGHTs produkter, såvel som at være et af de bærende aktive ingredienser og ekstrakter i formularerne. Af den årsag har INSIGHT i årevis behandlet vand til vores produktion med ozon. Videnskabelige studier har bekræftet, at ozon, et molekyle skabt af tre iltatomer, er et gyldigt alternativ til traditionelle midler såsom klorin. Sammenlignet med traditionelle midler har ozon højere oxiderende effekt, som gør det effektivt mod en bredere rækkevidde af bakterier. På lave koncentrationsniveauer er ozon ugiftigt og vender på kort tid tilbage til dets oprindelige form (ilt), uden at efterlade rester. Ved brug garanteres også hurtig, sikker og komplet økologisk sanitet, ved at gøre vandet mikrobiologisk rent, i den perfekte tilstand.
 • Nikkel testet  
Alle INSIGHTs formularer er testet for nikkel (under 0,5 PPM) for at garantere en bedre sikkerhed i forhold til overfølsomhed.
 • Høj procentdel af naturlighed 
INSIGHTs formularer indeholder en høj procentdel af naturligt afledte ingredienser. I gennemsnit er mere end 96% af den totale formular sammensat af råmateriale af naturlig oprindelse.
 • Vegansk certificering  
INSIGHTs plejeserie er vegansk certificeret. Denne standard blev etableret for at fremme formidling af en kultur med respekt for liv og miljø. Køber man et produkt med VEGAN OK logo på etiketten, garanteres kunden eksplicit fra producenten, at produktet ikke indeholder komponenter fra dyr, og ikke direkte involverer forsøg på dyr.
 • Plante og økologiske ekstrakter
Den vigtigste funktionelle ingrediens i INSIGHTs produkter stammer fra økologisk landbrug og certificerede afgrøder. Kombinationer af naturligt afledte olier og smør arbejder i synergi med disse ekstrakter og øger hårets blødhed og ernæring. At vælge økologiske aktive ingredienser betyder varetagelse af jorden, beskyttelse af de medarbejdere, som er en del af produktionskæden, og beskyttelse af den endelige forbrugers velvære.
 • 100 % produceret i Italien  
INSIGHT garanterer kvalitetsprodukter fra laboratorier, hvor de leverer til over 40 lande i hele verden.   INSIGHTs produkter indeholder ikke:  
 • Fri for syntetiske farvestoffer 
Alle INSIGHTs produkter er uden syntetiske farvestoffer, med undtagelse af et produkt (anti-gul shampoo), hvori brugen af farvestoffer er uundgåelig, fordi det er nødvendigt for at formularen virker.
 • Fri for parabener og MIT  
Parabener og MIT er konserveringsmidler. Videnskabelig forskning har endnu ikke afgjort, hvorvidt de er skadelige eller ej. Indtil der kommer et svar, som fjerner al tvivl, vælger INSIGHT at benytte alternative konserveringsmiddelsystemer. INSIGHT bruger i særdeleshed et biologisk nedbrydeligt mix af frugtsyre i alle deres shampooer: natriumbenzoat og kaliumsorbat. Til hårmasker og conditioner bruger de i stedet et miks af konserveringsmidler sammensat af benzyl-alkohol og et naturligt afledt blødgøringsmiddel, glyceryllaurat.
 •  Fri for SLS/SLES
Alle deres shampooer er udviklet uden SLS og SLES (sodiumlaurylsulfat og sodiumlaurethsulfat), der bliver betragtet som aggressive og potentielt irriterende overfladeaktive stoffer. I stedet vælger de at bruge mere skånsomt rensende midler, natriumcocethsulfat, som er afledt af kokosnød. Ved at bruge et mere dermo-kompatibelt renseprodukt beskyttes hovedbundens sundhed og balance over tid.
 • Allergene frie dufte  
INSIGHT vælger kun at benytte dufte uden allergener, så deres behandlinger bliver så skånsomme som muligt – selv på den mest følsomme hovedbund.
 • Fri for mineralolier og vaseline 
Vaseline (paraffinum liquidum) er et raffineret petroleumsprodukt med filmdannende egenskaber, som forhindrer korrekt transpiration og iltning af hovedbund og hår. INSIGHT har fravalgt det, hvor det er muligt, og erstattet det med mere dermo-kompatible, naturligt udledte ingredienser med de samme egenskaber. Hud og hår skal så vidt muligt kunne gøre den mest naturlige ting – at ånde.
 • Fri for oliebaseret silikone 
Silikoner er uorganiske polymerer afledt af silikone, som er produceret gennem kemisk syntetiske processer. Selvom silikone har en blødgørende og glansfuld effekt i håret, så forhindrer silikonen de aktive ingredienser i at trænge ind i hårstrået og skaber i stedet en filmdannede effekt. Derfor forsøger INSIGHT at udelukke dem fra deres formularer, hvor det er muligt.   Emballagen  Den miljømæssige bæredygtighed af INSIGHT projektet, stopper ikke ved formularerne, men omfavner også emballagen. Til emballagen bruges PET (Polyethylene Terephthalate) som er et letvægts – og holdbart polyester, der takket være dets uendelige genvindingsmuligheder besidder en fremragende profil ud fra et miljømæssigt bæredygtigt synspunkt. PET hører til undergruppen af termoplaster, hvilket er et materiale som ved under varme kan omdannes til en meget tyktflydende væske, som er let at arbejde med. Når temperaturen bliver lavere bliver materialet igen fast. Siden strukturen ikke gennemgår modifikationer kan materialet ved brug af varme omformes flere gange. Denne egenskab af PET gør det til 100% genanvendeligt og det bliver muligt at transformere det til rPET. INSIGHT benytter 100% genanvendt PET til alle flasker og krukker til deres produkter. Kapsler: Alle kapsler på INSIGHT krukker er 100% produceret af genanvendt PP. Tuber: Alle tuber er lavet af biobaseret materiale afledt af sukkerrør. Etiketter: Alle etiketter på INSIGHT produktflasker og krukker er lavet af materialer, som har et minimum indhold af 25% genanvendt PET harpiks. Ydermere er INSIGHT tilsluttet RafCycle projektet sponsoreret af UPM Raflatac. Det er et program udviklet til genoprettelse og værdisætning af klistermærker og etiketter gennem hele deres livscyklus. Hvad er RAFCYCLE? Det er et innovativt genbrugskoncept, baseret på genbrug af klistermærker genereret fra klæbemiddelsetiketter, til at skabe nye materialer. RafCycle genanvender biprodukter fra selvklæbende etiketter, bestemt til forbrænding eller bortskaffelse på lossepladser, og transformerer dem ved at give dem nyt liv. Det reducerer også mængden af spild, som bortskaffes på lossepladser, og giver utallige fordele for printere, pakker og andre operatører i etikettesektoren og selvfølgelig for miljøet. Forarbejdning af affald fra etiketter – klistermærker og matrixer er genvundet og bestemt til affald- til – energi konvertering på UPM papirmøller og brugt til brændstof. Takket være teknologisk avancerede processer, er silikoniseret bagsidepapir inddrevet til genbrug på UPM papirmøller for at blive transformeret til nyt cellulose, som bliver til nyt papir.    
Fri fragt ved køb over 499,-
Altid 14 dages gratis returret
Levering indenfor 1-3 hverdage
Sikker betaling
Spar 20% på dit køb med koden: SPAR20
0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til Shop