Roze Avenue


I norden mener vi, at alle har forskellige præferencer inden for skønheds- og hårprodukter i den tid vi lever i. Men hvad er egentlig de vigtigste fordele ved et produkt? ROZE AVENUE har undersøgt disse ønsker og skabt et helt nyt skønheds koncept. Et koncept inspireret og skabt af en gruppe dedikerede hår stylist og skønheds elskere rundt om i verden.  
Ingridienser:
AmarantfrøStyrker hårsækkene i din hovedbund og beskytter dem med varme, udefrakommende forurening og snavs samt kemiske behandlinger som for eksempel en farvebehandling.
 ArganolieTager sig af tørre spidser og skadet hår, samtidigtmed at olien holder din hovedbund sund og velplejet. Arganolie kan også give dig tykkere hår, hvis du benytter det længe.
 AvocadoolieTrænger dybt ind i hvert enkelt hårstrå og giver dit hår masser af fugt og styrke, der beskytter det mod yderligere skader.
RicinusolieEr fyldt med masser af næring, der beskytter din hovedbund og sørger for, at miljøet i din hovedbund er sundt, så du kan gro et sundt og stærkt hår.
CitronsyreEn 100 % naturlig ingrediens, der stammer fra citrusfrugter. Syren giver masser af shine, hjælper med at beholde farven i dit hår og fodrer håret med vitaminer som B og C.
GrapefrugtekstraktFjerner build-up fra håret og mætter dit hår med vitamin A og Bsamtidig med at det booster din hårvækst.
HvedeproteinReducerer hårets porøsitet og styrker håret indefra. Dette protein hjælper dit hår til at holde på fugt, eliminerer krus og får dit hår til at se mere fyldigt ud.
Fri fragt ved køb over 499,-
Altid 14 dages gratis returret
Levering indenfor 1-3 hverdage
Sikker betaling
Spar 20% på dit køb med koden: SPAR20
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop