Roze Avenue

Naturlig og vegansk hårpleje

Hos Roze Avenue har de et stort fokus på miljøet og på bæredygtighed. Produkterne er fremstillet af 100% naturlige og veganske materialer, så du er sikret et rent og naturligt produkt, som ikke er testet på dyr. Roze Avenue er CO2-neutral, så bæredygtighed er indtænkt i hele procesen. Emballagen er fremstillet af genanvendelige materialer, så der blir sikret at produkter fra Roze Avenue indgår i et kredsløb, så vi ikke belaster klimaet. På denne måde kan du nyde de gavnlige effekter af produkterne, uden dårlig samvittighed overfor klimaet, miljøet eller forsøgsdyr.

Ingridienser:
AmarantfrøStyrker hårsækkene i din hovedbund og beskytter dem med varme, udefrakommende forurening og snavs samt kemiske behandlinger som for eksempel en farvebehandling.
 ArganolieTager sig af tørre spidser og skadet hår, samtidigtmed at olien holder din hovedbund sund og velplejet. Arganolie kan også give dig tykkere hår, hvis du benytter det længe.
 AvocadoolieTrænger dybt ind i hvert enkelt hårstrå og giver dit hår masser af fugt og styrke, der beskytter det mod yderligere skader.
RicinusolieEr fyldt med masser af næring, der beskytter din hovedbund og sørger for, at miljøet i din hovedbund er sundt, så du kan gro et sundt og stærkt hår.
CitronsyreEn 100 % naturlig ingrediens, der stammer fra citrusfrugter. Syren giver masser af shine, hjælper med at beholde farven i dit hår og fodrer håret med vitaminer som B og C.
GrapefrugtekstraktFjerner build-up fra håret og mætter dit hår med vitamin A og Bsamtidig med at det booster din hårvækst.
HvedeproteinReducerer hårets porøsitet og styrker håret indefra. Dette protein hjælper dit hår til at holde på fugt, eliminerer krus og får dit hår til at se mere fyldigt ud.

Viser alle 15 resultater