Splash

Da forbrugernes præferencer inden for ingredienser, formler og emballage konstant udvikler sig, og dermed dikterer dagsordenen for skønhedsindustrien, leder vi konstant efter nye steder at være innovative og være et skridt foran konkurrenterne. Det mest bemærkelsesværdige skift indenfor solpleje i nyere tid er den voksende popularitet af solsprays, der giver beskyttelse med høj kvalitet og er lavet med sunde og koralrevsvenlige ingredienser.

Produkterne i Splash-sortimentet er skabt med den nordiske sjæl i tankerne, og giver dig den bedste beskyttelse mod solen. Der arbejdes med alle disse parametre, mens der samtidig blir sørget for at holde vores natur skadesløs – det være sig alt fra de ingredienser, der blir brugt til Splashs` miljøvenlige, genanvendelige og miljøbevidste emballage. De har skabt Splash-produkterne med det formål, at de skal være nemme at bruge og aktivt arbejde for skønheden. Det er solpleje, som du vil elske at bruge og som er let at påføre. Produkterne giver beskyttelse med nærende ingredienser og fortryllende dufte – skabt på en bund af naturlige ingredienser inspireret af det fascinerende og mangfoldige nordiske landskab.

Produkterne er koralrevsvenlige i henhold til gældende Hawaii-standarder og indeholder ikke Oxybenzone eller Octinoxate.

Viser alle 20 resultater