Zenz

ZENZ-produkter med certificeret økologiske ingredienser

Om produkterne fra ZENZ Organic Products

ZENZ Organic Products er et dansk skønhedsbrand, som arbejder for en sundere og mere bæredygtig skønhedsindustri. De udvikler eksklusive hårpleje-, styling- og hudplejeprodukter med respekt for din sundhed og vores fælles planet. Derfor er ZENZ-produkter fremstillet med aktive, naturlige og certificeret økologiske ingredienser, og størstedelen er produceret i Danmark i emballage af genanvendt plastik.

Sundhed, bæredygtighed og kvalitet kendetegner de unikke ZENZ-produkter

Produkterne fra ZENZ Organic Products er udviklet af frisører og stylister, som har prioriteret sundhed og bæredygtighed uden at gå på kompromis med den høje kvalitet. Du kan derfor opleve, hvordan de forskellige ZENZ-produkter hver især inspirerer dig til at være kreativ og skabe professionelle resultater.

Produkterne er skabt med et højt indhold af aktive ingredienser. Du behøver derfor kun at bruge ganske lidt for at opnå skønne resultater.

Derudover er de unikke ZENZ-produkter udviklet i samarbejde med videnskabeligt baserede certificeringer og bærer derfor både mærker fra Svanemærket, AllergyCertified, Ecocert COSMOS Organic, Vegan Society og Ocean Waste Plastic. Produkterne er skabt med den maksimale andel af naturlige og certificeret økologiske ingredienser – også mere end mærkningerne stiller krav til.

Viser 1–25 af 66 resultater