Zenz


OM ZENZ

ZENZ Organic Products er et dansk skønhedsbrand, som arbejder for en sundere og mere bæredygtig skønhedsindustri. Vi udvikler eksklusive hårpleje-, styling- og hudplejeprodukter med respekt for din sundhed og vores planet. Produkterne er lavet med aktive, naturlige og certificeret økologiske ingredienser, og størstedelen er produceret i Danmark i emballage af genanvendt plastik.

LOOK GOOD

ZENZ Organic Products er udviklet af frisører og stylister, og vi prioriterer sundhed og bæredygtighed uden at gå på kompromis med den høje kvalitet. Oplev, hvordan de multifunktionelle produkter inspirerer dig til at være kreativ og skabe professionelle resultater. Produkterne er skabt med et højt indhold af aktive ingredienser. Derfor behøver du kun at bruge ganske lidt for at opnå skønne resultater.

DO GOOD

ZENZ Organic Products er udviklet i samarbejde med videnskabeligt baserede certificeringer og bærer mærker fra Svanemærket, AllergyCertified, Ecocert COSMOS Organic, Vegan Society og Ocean Waste Plastic. Vores produkter er skabt med den maksimale andel naturlige og certificeret økologiske ingredienser – mere end mærkningerne stiller krav til.
Fri fragt ved køb over 499,-
Altid 14 dages gratis returret
Levering indenfor 1-3 hverdage
Sikker betaling
Spar 20% på dit køb med koden: SPAR20
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop