Fri fragt v. køb over 499kr
Altid 14 dages returret med et smil
Pakker leveres 1-3 hverdage

Innersense Bright Balance Hairbath – Silver Shampoo

269,00 kr.

Bright Balance Shampoo
 En lys idé til en mere afbalanceret hårfarve. Denne rene, lilla shampoo renser håret grundigt, men alligevel blidt og toner farven ved at neutralisere messing og gul, mens den øger glansen.
Den er omhyggeligt udformet med ingredienser, der er gode for dig, såsom nærende æble- og risekstrakter for at trække fugt ind, hvilket resulterer i hår, der ser og føles sundere ud end før.
Monoi-olie beskytter tråde mod elementerne og holder farven lysere i længere tid.

Lavet med blonde og grå nuancer i tankerne, denne plejende veganske formel fungerer på tværs af alle hårtyper og teksturer.

Duftnote: Jasmin, æble

NØGLE INGREDIENSER Monoi-olie, som er udvundet af kronbladene fra den tahitiske gardenia, og denne vitamin E-rige olie er højt værdsat for sin evne til at fugte og beskytte håret mod elementerne. Bonuspoint for sin karakteristiske humørforstærkende duft. Æbleekstrakt Dette fugtighedsbevarende middel er et naturligt nærende middel, der hjælper med at tiltrække og fastholde fugt, hvilket resulterer i blødere, glattere og sundere hår. Troldnød Barken og bladene fra denne ældgamle lægeplante kan prale af astringerende og antiinflammatoriske egenskaber, der gør den ideel til skånsom rensning og fjernelse af farvekløvende rester. Økologisk rissirup – Dette naturlige ekstrakt, som er kendt for sin koncentration af styrkende aminosyrer, fremmer fugt og elasticitet.

Påfør en lille mængde shampoo i hænderne og emulger til et let skum, med fingerspidserne masseres ind i hovedbund og hår. Skyl grundigt. 


Del produktet med en du kender


☆☆ Udtalelser fra kunder ☆☆

  • Rigtige gode produkter og hurtig levering - ikke sidste gang jeg bestiller!

  • Super service. Hurtig levering, høj faglig rådgivning og pakket med stor kærlighed.

  • Jeg er virkelig glad og tilfreds med mit køb. De havde en super god pris på produkterne

  • Hurtig levering og verdens sødeste hilsen

  • Det er nu anden gang jeg har shoppet på siden og alt er bare i den skønneste orden :)

    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop