INSIGHT Blonde Cold Reflections Hair Mask

249,00 DKK
Ryd

4 på lager (kan bestilles som restordre)

+ Økologisk hvede-ekstrakt
+ Økologisk kamille-ekstrakt
+ Økologisk kastanje-ekstrakt

Hårmasken bruges efter Blonde shampoo, men kan også kombineres med INSIGHTs andre shampooer. Den hjælper med at neutralisere uønsket orangegule toner i afbleget blondt hår. Derudover er den ekstra plejende for håret, hvor den blandt andet indeholder hvede-ekstrakt, som er kendt for dens blødgørende og beroligende egenskaber, mens kastanje er rig på vitaminer, mineraler og antioxidanter, som giver fugt og beskyttelse til håret. Kastanje-ekstrakt også hjælper med at forbedre fugtigheden i både hovedbund og hår samt øge elasticiteten i håret. Så kort sagt, så er dette en super plejende hårmaske som samtidig sørger for at fjerne uønskede gule og orange toner.

Anvendelse:
Fordel produktet jævnt i fugtigt hår efter en hårvask med shampoo. Massér det godt ind i håret på de områder, som er tilbøjelig til at blive gult. Lad produktet indvirke i 5-10 minutter og skyl håret grundigt efter vask.

Tip: Ved at kombinere både Shampooog hårmasken fra Blonde-serien opnås de bedste resultater med at fremhæve de kolde toner i håret. Du kan altid tilpasse behandlingen efter behov ved at mixes blonde-serien med andre INSIGHT produkter.


Produktet er godt til følgende
Hårtyper

Fint, Medium, Tykt, Farvet, Slidt og skadet, Glat, Krøllet, Afro

Længde

Kort, Medium, Langt

Størrelser

250, 500

Del produktet med en du kender


Fri fragt ved køb over 499,-
Altid 14 dages gratis returret
Levering indenfor 1-3 hverdage
Sikker betaling
Spar 20% på dit køb med koden: SPAR20
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop